Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Evoke Rally 2023

19 oktober 2022 - 10 april 2023

Evoke Rally

In samenwerking met de Hogeschool Avans in Breda organiseert Stichting Onderwijs & Ondernemer ieder jaar de Evoke Rally. Eerstejaars studenten van de opleiding Werktuigbouwkunde racen tegen elkaar in zelfgebouwde elektrisch aangedreven racewagens.

30 weken krijgen ze de tijd om aan hun voertuig te werken. In die tijd ontwerpen, maken en testen ze hun wagen op school. Hierbij worden ze begeleid door hun docenten. Verschillende bedrijven die sponsor zijn van de Evoke Rally via Stichting Onderwijs en Ondernemer kunnen tijdens een feedbackcarrousel hun expertise loslaten op de ontwerpen. Deze jaarlijkse feedbackcarrousel zal plaatsvinden op 15 november 2022.

De apotheose is de Evoke Rally deze vind eind maart of begin april 2023 plaats!

Sponsormogelijkheden

Het is mogelijk om sponsor te worden van de Evoke Rally, voor €900,- mag een sponsor feedback geven tijdens het feedbackcarrousel en aanwezig zijn bij het afsluitende event, de Evoke Rally zelf. Daarnaast wordt er bij dit sponsorbedrag ook rekening gehouden met branding tijdens de Evoke Rally. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een beachflag, het benoemen van een deel van het circuit en de vermelding van uw logo op de website van Stichting Onderwijs & Ondernemer.

Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden van de Evoke Rally? Neem dan contact op via connect@onderwijsenondernemer.nl

 

Gegevens

Begin:
19 oktober 2022
Einde:
10 april 2023

Organisator

Niek Tappe
Telefoon
+31 (0)6 10898477
E-mail
connect@onderwijsenondernemer.nl